Diensten

Internet

Ik ben een gecertificeerde KPN monteur. Niet goed of slecht werkend internet kan meerdere oorzaken hebben of een combinatie ervan.

Enkele voorbeelden zijn: Hoofdaansluiting, ISRA punt, is beschadigd of geoxideerd. De DSL kabel tussen ISRA en Modem te lang of van slechte kwaliteit is.
Het kan ook zijn dat het aan de netwerkbekabeling of Wifi ligt "INHOME". Ik kan aan de hand van metingen een analyse doen waar het probleem zit. Mocht het probleem bij u " INHOME" zijn, dan kan ik het eventueel direct verhelpen.

Mocht het probleem in het domein van KPN of bij uw internet provider zitten kan ik met hun contact opnemen om dit te bespreken cq te melden welk probleem de aansluiting heeft.

Draad- Wifi Netwerk

Tegenwoordig is het heel belangrijk om een goed werkend netwerk te hebben. Sommige mensen denken dat zij een slecht functionerend internet hebben, echter dit kan ook liggen aan uw netwerk. Dit kan een bekabeld- of draadloos netwerk zijn of een combinatie hiervan.

Wat kan ik hierin voor u betekenen? Aan de hand van een "Site Check" bij u thuis, kantoor of bedrijf, kan ik u een advies uitbrengen en het eventueel het voor u aanleggen of in orde maken.

Backup Bestanden

We maken vele digitale bestanden, zoals teksten, spreadsheets en foto's aan. Die willen we natuurlijk opslaan en goed bewaren. De meeste mensen hebben een hardwarematig backup systeem. Wat prima is, echter dit vergt onderhoud en kan defect gaan en wat gebeurt er bij brand of diefstal? Dan kan het zo zijn dat de computer maar ook het backup systeem verloren gaat.

JE BENT ALLES KWIJT!!!

Ik ben voorstander om het in de Cloud op te slaan en niet meer op een backup systeem.

Bij een Cloud systeem, zoals ICloud, Dropbox, OneDrive en voor zakelijk Azure, kan het niet gebeuren dat je alle data kwijt raakt.
Een ander voordeel is, dat het werkt onder verschillende OS systemen namelijk Windows, IOS, OS X en Android.
Schaf je een nieuwe notebook, computer, Ipad, Imac of smartphone aan hoef je je alleen maar aan te melden en je beschikt weer over je data. Hoe makkelijk is dat.

Je betaald wel abonnementskosten, deze kosten zijn afhankelijk van hoeveel opslag ruimte je nodig hebt. Hierin zou ik u kunnen adviseren en uiteraard stel ik het graag voor u in.

Office 365

De kans is groot dat jij en je team horen bij de 1,2 miljard mensen wereldwijd die al eens met Microsoft Office hebben gewerkt. Je kent de standaard apps, zoals Word, Excel, Outlook en Powerpoint. Maar office 365 heeft nog meer mogelijkheden voor de alsmaar veranderende behoefde en uitdagingen voor je privé en voor je bedrijf.

Apple

U heeft besloten om over te stappen van een Windows Computer naar een Apple Computer werkend met OS X.

Dan kunt u mij inhuren om de grondbeginselen te leren van OS X. Bijvoorbeeld: Bestanden over te zetten, I-Cloud of One-Drive instellen of een printer te installeren.

Met andere woorden ik help u op weg ........

Office 365 apps kun je gebruiken in zes kritieke gebieden, te weten: Mobiliteit, Teamwork, Communicatie, Beveiliging, Productiviteit en inzichten.

Bijvoorbeeld One-Drive. Via Microsoft One-Drive kun je je bestanden overal veilig en overal benaderen, bewerken en zelfs delen met familieleden cq teamleden. Of je nu privé persoon bent of een 500-bedrijf bent, je krijgt beveiliging van ondernemingsniveau om hackers en virussen te weren en om te verzekeren dat je gegevens vertrouwelijk blijven.

Voor bedrijven zijn er nog meer mogelijkheden:

  • Microsoft Teams, in realtime communiceren, via een mobiel of desktopapparaat voor gesprekken of chats.
  • Sway, hiermee kun je snel en gemakkelijk verzorgde, interactieve rapporten, presentaties, persoonlijke verhalen en meer maken en delen, allemaal vanaf je mobiele apparaat. Voeg je inhoud toe en Sway doet de rest.
  • Yammer, verbind managent met uitvoerenden, met deze kun je je hele personeelsbestand samenbrengen- van de CEO tot de eerstelijnsmedewerker- om ze te betrekken, documenten te delen en transparantie te stimuleren, waar dan ook je je in de organisatie of in de wereld bevindt.
  • Power BI
  • Delve